Warning: include(elements/header.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/f/b/vandenbrouckebakkerijmachines.be/httpd.www/about/index.php on line 21 Warning: include(): Failed opening 'elements/header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/5/f/b/vandenbrouckebakkerijmachines.be/httpd.www/about/index.php on line 21
Verbouwingsfase Van Den Broucke bakkerijmachines Zuienkerke

Gilbert Van Den Broucke, telg uit een bakkersfamilie zette de traditie verder in de ouderlijke bakkerij te Blankenberge.

Met zijn kennis, opgedaan tijdens zijn technische opleiding werd het al snel duidelijk dat hij bij collega bakkers de herstellingen aan de machines met succes uitvoerde.
In 1979 richtte hij de firma Van Den Broucke Bakkerijmachines op.

3 Jaar later verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie, op de Blankenbergse Steenweg te Zuienkerke. In de toonzaal van 320 m² werden de machines en het klein materiaal tentoongesteld. Het service atelier werd bijgebouwd en de 1ste winkelbediende en service technieker kwamen in dienst. De firma NV Van Den Broucke bakkerijmachines werd opgericht.

In 1988 werd de regio uitgebreid naar West- en Oost Vlaanderen en werd de toonzaal verbouwd naar 700 m².

In 1993 kwam de zoon, Patrick Van Den Broucke meewerken in het bedrijf, stilaan begon hij ook zijn stempel te drukken op de firma en werd in 2005 het zusterbedrijf Sinmag Europe opgericht. Sinmag Europe drijft handel over heel Europa.

Na structurele aanpassingen werd in 2007 de firma Van Den Broucke bakkerijmachines bvba opgericht. De firma Sinmag Europe nam zijn intrek, achteraan in een nieuwbouw.

En het bedrijf staat niet stil, het wil zich verder profileren in de bakkerij sector.

Momenteel worden 1200 m² toonzaal en de burelen verbouwd. Op het verdiep zal plaats zijn voor stockage van machines.

De firma Van Den Broucke bakkerijmachines bvba blijft garant staan voor een kwalitatieve en snelle service.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de firma, dan blijf je op de hoogte van de werkzaamheden, nieuwigheden en promoties!

Uw gegevens

Uw adres

Uw bericht


Warning: include(../newMachine/elements/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/f/b/vandenbrouckebakkerijmachines.be/httpd.www/about/index.php on line 58 Warning: include(): Failed opening '../newMachine/elements/footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/5/f/b/vandenbrouckebakkerijmachines.be/httpd.www/about/index.php on line 58