Pastochef RTL

example7

Pastochef RTL machines mixen, koken, pasteuriseren, koelen, rijpen en bewaren vele specialiteiten, die banketbakkers, ijsbereiders, chocolatiers en koks bereiden, in perfecte hygiëne.

Pastochef RTL machines hebben 45 vol automatische programma's en 5 vrij in te vullen programma's. Ieder programma heeft typische temperaturen en gepaste mixen voor het te bereiden product, die kunnen worden aangepast om aan te sluiten op specifieke behoeften. Het grote scherm bevat nuttige suggesties voor het toevoegen van ingrediënten.

Maestro HCD

example7

Maestro verandert uw ijssalon in een "Atelier van hoge kwaliteit ijs en desserts". Met slechts één machine verbreedt u uw assortiment, uw klantenkring én vergroot u uw kansen. De Maestro heeft 14 programma's voor ijs en 18 programma's voor andere desserts. Kortom: Maestro is de machine waarmee u het hele jaar vooruit kunt. Maestro HCD brochure Koelen en vriezen
Het Hard-O-Dynamic systeem regelt en beheerst minutieus het optimale ijsbereidingstraject, onafhankelijk van de te bereiden hoeveelheid. Dit voor een perfecte bereiding van zowel melk- of roomijs als granita- en sorbetijs.

Verwarming en koken
Het gebruik van heet gas biedt de mogelijkheid tot verhitting met maximale precisie. Dit vermijdt smaakverandering als gevolg van oververhitting en zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit room, saus en chocolade kunt bereiden.

Knoppen en display
Knoppen met simpele en duidelijk iconen. Een display dat de productiedatum en suggesties met betrekking tot de ingrediënten weergeeft.

Pasto XPL

example7

XPL beschikt over 3 verschillende Pasteuriseer programma s:

Pasteuriseren op 65 graden
Uitermate geschikt voor het prepareren van de basis melkmix, Door niet te hoog te pasteuriseren blijft het eigeel van de basis melkmix indien toegevoegd intact.
Door op een lage temperatuur te pasteuriseren blijven de smaken en aroma s in de basismix

Pasteuriseren op 85 graden
Uitermate geschikt voor het bereiden van basis ijsmix en sorbetmix

Pasteuriseren op 95 graden
Dit programma kunt u gebruiken voor het bereiden van een chocolade basis mix.
Door hoog te pasteuriseren komen de vezels van de cacaobonen en bestanddelen optimaal vrij in de melk.

Pastomaster RTL 60 / 120

example7

Pastomaster RTL machines bereiden, pasteuriseren, homogeniseren, bewaren, rijpen en transporteren ijsmix. Het zijn ook flexibele pasteurisatiemachines die het ijsbereiders mogelijk maken om hun traditionele producten te variëren.

Pastomaster 60 RTL
Dit is de meest gebruikte pasteurisatiemachine in de gemiddelde tot grote ijssalons omdat de machine geschikt is voor ieder type mix en flexibel wanneer het gaat om productie. De machine heeft 5 mixsnelheden, 7 ijsmix programma's, 4 sausprogramma's, 5 programma's voor specialiteiten en 5 vrij in te vullen programma s.

Pastomaster 120 RTL
De grote pasteurisatiemachine voor grotere ijssalons en grootschalige ijsproducenten die aan verschillende verkooppunten leveren. Deze machine heeft 7 mixsnelheden, 7 programma s voor ijsmixen en 5 vrij in te vullen programma s.

Om de efficiëntie van deze prachtige pasteurisatie machine te verhogen zijn de capaciteit van de tapkraan en de mixsnelheden aanzienlijk toegenomen. Het koelsysteem is opgedeeld in drie delen zodat het is ingesteld naarmate de hoeveelheid mix die wordt bereid:
- Min 30 - 60 liter
- Med 60 - 90 liter
- Max 90 - 120 liter

Pastomaster RTL 180

example7

Pastomaster 180 RTL Dit model pasteurisatiemachine is nog net een maatje groter. Naast de vaste functies van de RTL range heeft deze machine de volgende voordelen:
- Vergroot volume
- Grote capaciteit
- Snelle productie
- Dubbele pomp
- Flexibel

Uw gegevens

Uw adres

Uw bericht


WE LATEN DE WARME BAKKER NIET IN DE KOU STAAN!

magazijn Van Den Broucke bakkerijmachines Zuienkerke Brugge

Technische dienst

Van Den Broucke Bakkerijmachines is voorzien van een grote technische ruimte met een aanpalend magazijn.

Contacteer de technische dienst

magazijn Van Den Broucke bakkerijmachines Zuienkerke Brugge

Dienst na verkoop

Bijna alle techniekers zijn uitgerust met een eigen service wagen. Wat de klant enkel ten goede kan komen.

Contacteer de dienst na verkoop

magazijn Van Den Broucke bakkerijmachines Zuienkerke Brugge

Wisselstukken

Door de grote stockage wisselstukken en machines, hebben we zeer veel klaar liggen voor de klant. Zo kunnen we een vlotte service garanderen.

Contacteer het magazijn