Laminato

Uitroltafel

Uitroltafel met voet.Machine kan bediend worden door middel van een hendel.Stevige handgreep om uitroldikte in te stellen.PVC transportbanden.Opklapbare en eenvoudig uitneembare tafels.Gelakt frame, opzwenkwielen, met vaststelvoeten.Geïntegreerde elektrische motor.

SM-520F

Uitroltafel

Uitroltafel met voet.Uitrolbreedte: 520 mmRobuste machine.PVC transportbanden.Handbediening met hendel.Snelheid 50 cm/sec.Opklapbare tafels.

SM-520S

Uitroltafel

Tafelmodel.Uitrolbreedte: 520mm.Robuste machine.PVC transportbanden.Handbediening met drukknop.Snelheid 50 cm/sec.Opklapbare tafels.

SM-520A

Uitroltafel

Tafelmodel.Uitrolbreedte: 520 mm.Robuste machine.Handbediening met drukknop.Snelheid 50 cm/sec.Opklapbare tafels.

Tablo

Uitroltafel

Manuele uitroltafel.Ideaal voor de “semi professionele bakker” ! Gebruiksvriendelijke dikte instelling van 0 tot 50 mm.Uitgerust met professionele stalen uitrolwalsen en schrapers.Voorzien van een meelbakje.Opklapbare RVS tafels.Uitermate geschikt voor het uitrollen van rolfondant, marsepein en decoratie van feesttaarten.Ideaal voor uitrollen van bladerdeeg, croissants en andere degen.┬á

OEM Line manueel SMT 514

Uitroltafel

Dit tafelmodel is manueel te bedienen en beschikt over lange tafels. De totale lengte in werkpositie is 205 cm met een uitrolbreedte van 47,5 cm. Toestel in gelakte uitvoering.

OEM Line manueel SMT 615

Uitroltafel

Dit tafelmodel is manueel te bedienen en beschikt over lange tafels. De totale lengte in werkpositie is 242 cm met een uitrolbreedte van 60,5 cm. Toestel in gelakte uitvoering.

OEM Line manueel SSO 615

Uitroltafel

Dit tafelmodel wordt manueel bediend en beschikt over korte tafels. De totale lengte van deze uitroltafel in werkpositie bedraagt 290cm en een uitrolbreedte van 60,5cm. Toestel in gelakte uitvoering.

OEM Line manueel SSO 617

Uitroltafel

Dit tafelmodel wordt manueel bediend en beschikt over lange tafels. De totale lengte van deze uitroltafel in werkpositie bedraagt 380cm en een uitrolbreedte van 60,5 cm. Toestel in gelakte uitvoering.

OEM RONDOMAT SWL 6405

Uitroltafel

Deze uitroltafel op sokkel wordt manueel bediend en beschikt over korte tafels. De totale lengte van deze machine in werkpositie is 310 cm met een uitrolbreedte van 64 cm. Toestel in gelakte uitvoering.

OEM Line manueel SMT 513

Uitroltafel

Dit tafelmodel wordt manueel bediend en beschikt over korte tafels. De totale lengte in werkpositie bedraagt 156 cm, dit met een uitrolbreedte van 47,5 cm. Toestel in gelakte uitvoering.

RONDOMAT SSO6407

Uitroltafel

Uitroltafel op sokkel met manuele bediening. Dit toestel beschikt over een uitrolbreedte van 64 cm en extra lange tafels. Totale lengte in werkpositie: 362 cm.

MANOMAT 2000 SSO675

Uitroltafel

Uitroltafel op sokkel met manuele bediening. Deze machine beschikt over een SYNCRO systeem voor dunnen degen. De totale lengte in werkpositie bedraagt 320 cm voor de korte tafels.

MANOMAT 2000 SSO677

Uitroltafel

Uitroltafel op sokkel met manuele bediening. Deze machine beschikt over een SYNCRO systeem voor dunnen degen. De totale lengte in werkpositie is 380 cm voor lange tafels.

RONDOMAT SSO6404

Uitroltafel

Uitroltafel op sokkel met manuele bediening. Dit toestel beschikt over een uitrolbreedte van 64 cm en korte tafels. Totale lengte in werkpositie: 267 cm.

RONDOMAT SSO6405

Uitroltafel

Uitroltafel op sokkel met manuele bediening. Dit toestel beschikt over een uitrolbreedte van 64 cm en lange tafels. Totale lengte in werkpositie: 310 cm.

ECONOM STM 5303

Uitroltafel

Dit tafelmodel wordt manueel bediend en beschikt over een uitrolbreedte van 47,5 cm.

ECONOM STM 5304

Uitroltafel

Uitroltafel met manuele bediening en een uitrolbreedte van 47,5cm. Toestel staat op gelakte sokkel.