default

Wij staan garant voor een snelle en kwalitatieve levering en installatie.

Van Den Broucke Bakkerijmachines is voorzien van een grote technische ruimte met een aanpalend magazijn.

Onze techniekers beschikken over een service wagen met laadbrug voor een vlotte levering en installatie.

Toonzaal

Dankzij de grote voorraad machines en wisselstukken kunnen wij zeer snel leveren en indien nodig depanneren.

Bij Van Den Broucke bakkerijmachines kan je terecht voor bijna alles
met betrekking tot bakkerijmachines en -benodigdheden.

De zaakvoerder Patrick staat altijd klaar om samen met u de beste en meest geschikte oplossing te zoeken voor het materiaal of de machine die u nodig hebt. Zijn motto is dan ook “Streven naar de beste oplossing “.

Uitgebreid gamma

We bieden een zeer uitgebreid gamma aan bakkerijmachines. Machines die kunnen ingezet worden in broodlijnen, maar die ook apart perfect hun dienst bewijzen. Dit zowel voor de artisanale bakkerij als voor de industriële bakker.

Het volledige gamma aan machines en uitrusting tentoonstellen is onmogelijk. In onze 1200 m² grote showroom kunt u wel een grote selectie uit ons aanbod bekijken. Kom gerust even langs, wij staan paraat om u informatie en uitleg te geven.

Tweedehandsmachines

Heel interessant zijn onze tweedehandsmachines, deze staan ook tentoongesteld in de showroom, een kijkje komen nemen levert altijd wel een verrassing op. Deze machines zijn volledig nagekeken en op punt gezet door onze techniekers, zo kunnen we garant staan voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Dienst na verkoop

Na de aankoop, nieuw of tweedehands, kan je op ons blijven rekenen. Ons team gespecialiseerde techniekers staat steeds klaar voor zowel plaatsing, herstellingen als onderhoud van uw machine.

24/24 service

Omdat wij weten dat de meeste bakkerijmachines worden gebruikt op momenten dat de dag nog niet echt is aangebroken, bieden wij een 24/24 u service. We staan dus letterlijk dag en nacht voor u klaar. Dankzij onze grote voorraad wisselstukken kunnen we u snel uit de nood helpen.

Vertegenwoordigers

Bent u bakker, patissier of actief in een horeca atelier? Aarzel dan niet contact op te nemen met Wim of Hugo, onze vertegenwoordigers, door hun verleden en ervaring in de bakkerswereld weten ze over wat het gaat.

Zij komen graag langs om u advies te geven en de mogelijkheden te overlopen. Of nog beter u bent altijd uitgenodigd om bij Van Den Broucke bakkerijmachines langs te komen.

Een klein beetje geschiedenis

VDB_Bakkerij

Gilbert Van Den Broucke, telg uit een bakkersfamilie zette de traditie verder in de ouderlijke bakkerij te Blankenberge.
Met zijn kennis, opgedaan tijdens zijn technische opleiding werd het al snel duidelijk dat hij bij collega bakkers de herstellingen aan de machines met succes uitvoerde.
In 1979 richtte hij de firma Van Den Broucke Bakkerijmachines op. 

In 1981 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie, langs de Blankenbergse Steenweg te Zuienkerke. In de toonzaal van 320 m² werden de machines en het klein materiaal tentoongesteld.
Het service atelier werd bijgebouwd en de 1ste winkelbediende en service technieker kwamen in dienst. De firma NV Van Den Broucke bakkerijmachines werd opgericht.
 

VDB_Gebouw_1981
VDB_Gebouw_1988

In 1988 werd de regio uitgebreid naar West- en Oost Vlaanderen en werd de toonzaal verbouwd naar 700 m².

In 1993 komt zoon, Patrick Van Den Broucke meewerken in het bedrijf, stilaan begon hij ook zijn stempel te drukken op de firma .

In 2005 werd het zusterbedrijf Sinmag Europe opgericht. Als producent van bakkerijmachines verdeelt Sinmag Europe machines over heel Europa. 

De firma Sinmag Europe nam zijn intrek, achteraan in een nieuwbouw.

 

En het bedrijf staat niet stil, het wil zich verder profileren in de bakkerij sector.
Na een grondige verbouwing in 2017 werd de bedrijfsoppervlakte uitgebreid met 1200 m².
De firma Van Den Broucke bakkerijmachines bvba blijft garant staan voor een kwalitatieve en snelle service.